
Waga: 400g. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej, zapewnia to 2 miesiące Okresu przydatności.
Skład surowcowy: 
skrobia kukurydziana, skrobia pszenna, zakwas, olej roślinny, cukier, sól, drożdże piekarskie, masło, guma guar, błonnik pokarmowy, emulgatory - lecytyna, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
białko 1,40g; tłuszcz 4,88g; węglowodany 63,0
Wartość energetyczna:
299 kcal, 1254 kj
W asortymencie dostepne sa również inne rodzaje chlebów.[...]
Koncentrat ciasta bezglutenowego przeznaczony do wypieku wyrobów cukierniczych i piekarniczych.
Waga: 500/1000g
Okres przydatności: 9 miesięcy 
Skład surowcowy:
Skrobia pszenna, skrobia kukurydziana, guma guar - substancja zagęszczająca, błonnik pokarmowy, cukier, glukoza, pektyna - substancja zagęszczająca, mono i dliglicerydy kwasów tłuszczowych - emulgator.
białko 0,72g; tłuszcz 0,10g; węglowodany 83,64g
Wartośc energetyczna:
338 kcal; 1434 kJ[...]
Waga: 100g. Okres przydatności: 3 miesiące.
Skład surowcowy: jaja, skrobia pszenna, skrobia kukurydziana, cukier, proszek do pieczenia, błonnik pokarmowy, emulgator - mono i diglierydy kwasów tłuszczowych.
białko 8,80g; tłuszcz 8,18g; węglowodany 67,27g;
Wartość energetyczna:
378 kcal, 1596 kJ.
W asortymencie są również dostępne biszkopty bez cukru, oraz w polewie.[...]